Bemutatkozás

Egy étterem vagy szálloda népszerűsítésében meghatározó szerepe van egy néhány perces, hangulatos image filmnek, amely hiteles képet nyújt a vendégek számára leendő partnerünk cégéről és annak szolgáltatásairól.

Glorius Art Stúdió

miért szükséges?

Miért szükséges, hatásos és megtérülő, vagyis nélkülözhetetlen az
image film használata a tökéletes arculat kiegészítéséhez vagy akár kialakításához? Láthatóvá teszi azt, ami szavakban elmondva, vagy leírva nem elég átütő, nem megfogalmazható.

elengedhetetlen

A gasztronómia és a turisztika területén is elengedhetetlen az audiovizualitás előtérbe helyezése, hiszen:

  • ma ez a leghatékonyabb módja az információátadásnak
  • markánsan képviseli az adott cégről kialakult képet, ezáltal megkönnyíti a választást a vendégek számára
  • sokkal hitelesebben, sikeresebben és átütőbben kommunikálhatunk vele, mint a már megszokott módszerekkel.

Egy image filmmel tájékoztathatja vendégeit már meglévő és kialakult szolgáltatásairól, de alkalmas akár új lehetőségek, akciók bevezetésére, népszerűsítésére is.

image film

Munkánk befejezéseként feltöltjük az elkészült filmet az Ön által megadott honlapra, valamint gondoskodunk a videók utóéletéről is. Fontos, hogy azok a későbbiekben minél szélesebb körben elérhetőek és láthatóak legyenek. Csapatunk garantálja a magas színvonalú, kreatív, és rugalmas munkavégzést, mely magába foglalja azt is, hogy igény szerint, személyes egyeztetés alkalmával közösen alakíthatjuk ki a film végleges változatát.

bővítés, arculattervezés

Cégünk egyéb kommunikációs szolgáltatásokat is nyújt: segítünk az adott szálloda vagy étterem már meglévő arculatának frissítésében, átalakításában, kibővítésében, vagy ha szükséges, akkor akár új arculattervezést is vállalunk.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse fel kapcsolattartónkat, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.