Dicső Dániel

Bemutatkozás

A Glorius Art Stúdió 2008 óta foglalkozik mozgóképkészítéssel. Fő célunk, hogy a mai világ naponta megújuló digitális vívmányaival lépést tartva megvalósítsuk az egyszemélyes stáb gondolatát.

Glorius Art Stúdió

Ma már mindenki tud filmet készíteni

Ma már mindenki tud ?filmet készíteni? a mobiltelefonjával, ezért az aktualitás és az egyidejűség határozzák meg mindennapjainkat. A Glorius Art Stúdióban arra törekszünk, hogy csúcsminőségben, magas színvonalon gyártott filmjeink rövid idő alatt, a legkevesebb eszközzel készüljenek el, kikerülve ezzel a nagy stáb okozta plusz költségeket. A forgatásokon televíziós forgalmazásra is alkalmas minőségben rögzítő HD kamerákkal dolgozunk, az utómunka pedig professzionális vágóstúdióban történik.

eddigi munkáink

2009 februárjában a mi szakmai közreműködésünkkel indult el a Vígszínház internetes tv csatornája ? a magyarországi színházak közül elsőként. Azóta több kulturális intézmény videó arculatának kialakításában vettünk részt. Emellett stúdiónkban a megalakulás óta készült már portréfilm, társadalmi célú hirdetés és egész estét betöltő dokumentumfilm is. Többször voltunk szakmai vezetői filmforgatásra épülő csapatépítő tréningeknek, melyeknek lényege, hogy mini stábok közreműködésével 12 óra alatt (a forgatókönyvírástól a vágáson keresztül egészen az esti gálavetítésig) különböző műfajú kisfilmek készültek.

Fontosnak tartjuk, hogy munkánkkal segítsünk különböző non profit szervezeteket, ennek jegyében évek óta készítünk felvételeket, néhány perces összefoglaló riportokat a Jövőbarát Alapítvány eseményeiről.

Új profilunk

Új profilunk a gasztronómiát és a turisztikát célozza meg. Tapasztalatainkat e területeken szeretnénk kamatoztatni, hiszen legyen szó akár csak egy kellemes ebédről, vagy egy jól megérdemelt pihentető hétvégéről, ahhoz, hogy válasszunk, látnunk kell.